۱۴۰۱/۰۴/۰۵
معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین:
در اختصاص اعتبار برای تكمیل بخش «سی سی یو» بیمارستان رحیمیان الوند، مساعدت می شود

دکتر محمدعلی معصومی فر، معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 30 خرداد 1401، در بازدیدش از بیمارستان رحیمیان الوند، در مورد تخصیص اعتبار برای تکمیل بخش 10 تخته «سی سی یو» این بیمارستان قول مساعدت داد.

در این برنامه، واحد تاسیسات و موتور خانه و همچنین بخش 10 تخته در دست احداث سی سی یو، مورد بازدید قرار گرفت و در خصوص بخش مذکور، دکتر سید علیرضا خونساری، رییس بیمارستان توضیحاتی ارائه کرد.

به گفته دکتر خونساری، بخشی از هزینه این پروژه توسط خیّرین و بخشی هم از منابع مالی بیمارستان، بخاطر نیازهای پیش رو، تأمین می شود.

در این بازدید، مهندس فرشید غیاثوند، مدیر امور پشتیبانی و رفاهی و مهندس وحید خورشیدی، مدیر منابع فیزیکی و طرح عمرانی دانشگاه نیز حضور داشتند.