• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۴/۰۱
  • کد خبر : ۱۵۶۶۰
شرایط و امكانات مراكز درمانی استان قزوین، مناسب حمایت از خانواده و جوانی جمعیت می شود

دکتر زهرا رجبی، مدیر امور بیماری ها و مراکز تشخیص درمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: فراهم سازی شرایط مناسب و امکانات مورد نیاز در مراکز درمانی استان، به منظور اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از برنامه های  حوزه معاونت درمان دانشگاه است.

دبیر کمیته درمان و مراقبت قرارگاه سلامت و جوانی جمعیت، بر اهتمام ویژه به منظور اجرای مصوبات درمانی ابلاغی وزارت بهداشت در راستای  قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حوزه درمان تاکید کرد.

وی گفت: مصوبات اجرایی حوزه درمان، شامل: پیگیری ارتقای خدمات درمان ناباروری در استان، افزایش درصد زایمان طبیعی ایمن با پیگیری ایجاد بستر مناسب از نظر فضای فیزیکی، بازآموزی نیروهای مامایی درمان و ارائه خدمات با پوشش بیمه­ای کامل در زایمان طبیعی است، که در دست بررسی و اقدام است.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0