۱۳۹۹/۱۲/۲۵
كاركنان حوزه سلامت آوج، جان مادر باردار را در برف و كولاك شدید نجات دادند
ساعت 7 صبح روز 23 اسفند 99 در میان بارش برف و کولاک شدید، با اقدام به موقع تیم  بهداشتی و درمان مرکز خدمات جامع سلامت کلنجین، مادر باردار به بیمارستان منتقل شد.

ابوذر رئیسوندی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج با تایید این خبر، افزود: بخاطر مسدود شدن مسیر مواصلاتی به روستای رزک به دلیل بارش شدید برف و کولاک شدید، بعد از هماهنگی صورت گرفته با بخشداری و اداره راه، نسبت به بازگشایی مسیر اقدام شد و با حضور به موقع کادر بهداشت و درمان این مادر باردار به بیمارستان منتقل شد.

کبری افتخاری، کارشناس سلامت مادران شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج نیز ضمن قدردانی از تلاش های پزشک و ماما و همچنین کارکنان جمعیت هلال احمر در اجرای عملیات نجات جان مادر باردار، گفت: پس از تماس مادر باردار در ساعات اولیه صبح با مرکز درمانی و شروع علایم زایمانی، هماهنگی های لازم با  پزشک و ماما برای اعزام فوری و دریافت سریع خدمات بیمارستانی فراهم آمد.

وی افزود: بعد از انتقال به بیمارستان، زایمان به صورت اورژانسی صورت گرفت و نوزاد نیز به خاطر نیاز به مراقبت ویژه، به مرکز آموزشی و درمانی قدس در قزوین اعزام شد که در حال حاضر هر دو در سلامت کامل بسر می برند.

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱