• ساعت : ۱۴:۴۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
رییس مرکز بهداشت شهرستان قزوین:
تكریم و نگهداری از سالمندان، در تعالیم و آموزه های دینی، بسیار حائز اهمیت است

دکتر علیرضا مهرعلیان، رییس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین در نشست کمیته بهبود تغذیه و سالمندان و با حضور جمعی ار کارشناسان شاغل در آسایشگاه و اداره بهزیستی شهرستان قزوین با گفتن اینکه بخشی از جامعه ما سالمندان هستند؛ اظهار کرد: تکریم و نگهداری از سالمندان، در تعالیم و آموزه های دینی، دارای حائز اهمیت است. وی افزود که باید به آنان احترام گذاشت؛ زیرا وجود این عزیزان برای فرزندان و جامعه، مایه برکت است.

این مقام مسؤول بیان کرد: نگهداری از سالمندان، کاری بسیار با ارزشمند است و توجه به نیاز های آنان، شرایط خاصی دارد؛ بر این اساس، باید شرایط خاصی برای این افراد در نظر گرفته شود و درکنار همه نیازهای سالمندان، چندان آسان نیست که بتوان نیازها و شرایط خوبی را برای رفاه و آسایش آنان فراهم آورد.

رییس حوزه بهداشت شهرستان قزوین، خطاب به کارشناسان آسایشگاه و بهزیستی شهرستان قزوین گفت: خدمات دهی به سالمندان در آسایشگاه و یا بهزیستی، کاری بسیار سخت و دشوار است؛ زیرا این عزیزان در آسایشگاه انتظاراتی برای رفاه حالشان دارند و از طرفی بضاعت مجموعه آسایشگاه و بهزیستی محدود است و قرار گرفتن این دو مقوله در کنار هم، کار مسؤولان را بیشتر و دو چندان می کند.

دکتر مهرعلیان با اظهار امیدواری که بتوان در حوزه بهداشت، خدمات بهتری به سالمندانی که در آسایشگاه و بهزیستی اداره می شوند، فراهم کرد؛ گفت: سالمندان در دوران عمر خود زحمات زیادی کشیدند و بر حسب وظایفی که در حوزه بهداشت برای آنان تعریف شده است، موظفیم که در این حوزه با ارائه خدمات و ایجاد رفاهی به آنان، سال های خوبی را برایشان رقم بزنیم. وی ادامه داد که همه افراد، دوران سالمندی را تجربه خواهند کرد و امیدواریم که بتوانیم تکریم کردن به والدین را عمل کنیم.

در ادامه این نشست، برخی از مسؤولان واحدهای ذیربط این مرکز حضور داشتند و گزارشی از وضعیت تغذیه سالمندان، استفاده صحیح از مواد غذایی در آشپزخانه و چیدن آن در یخچال در آسایشگاه ها و بهزیستی و دیگر موارد بیان کردند.

یادآور می شود، این برنامه در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان قزوین برگزار شد و هر کدام از کارشناسان مدعو، نظرات و پیشنهادات خود را برای خدمات دهی بهتر به سالمندان در محل کار خود مطرح کردند.

6.0.20.0
    V6.0.20.0