۱۴۰۱/۰۳/۲۳
برگزاری جلسه هم اندیشی در خصوص بررسی و اصلاح رشته های ذكر شده در سند توسعه متوازن

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص بررسی و اصلاح رشته های ذکر شده در سند توسعه متوازن با حضور دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر مریم کرامتکار، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر عباس علامی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، رؤسای دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی، و دکتر مریم جوادی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر سمیعی در خصوص سند متوازن و ابلاغ آن توسط شورای انقلاب فرهنگی توضیح داد و بیان کرد دبیرخانه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور تمامی سیاست گذاری های حوزه خود را بر مبنای سند مذکور پایه گذاری نموده است. همچنین در خصوص متناسب سازی و برنامه ریزی در راستای اهداف وزارت متبوع صحبت و بیان کرد هرگونه توسعه رشته و توسعه دانشگاه باید در راستای اهداف کلان وزارت باشد. در ادامه به بررسی رشته­ ها و مقاطع مورد نیاز هر دانشکده پرداخته شد و جدول رشته های مورد نیاز دانشگاه نهایی گردید.

شایان ذکر است این نشست در روز  18 خرداد 1401 در سالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.