۱۴۰۱/۰۳/۲۲
رقابت دانشجویان در چهاردهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشكی با برگزاری مرحله اول المپیاد در مركز آزمون الكترونیك دانشگاه علوم پزشكی قزوین آغاز شد

دکتر مریم کرامتکار، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه از برگزاری مرحله غربالگری چهاردهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین خبر داد.

مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام این خبر گفت، مرحله اول انفرادی چهاردهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی مطابق دستورالعمل اجرایی مرکز سنجش آموزش پزشکی، بصورت مجازی، همزمان با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید.

وی افزود: در این آزمون که روز 19 خرداد 1401 در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه برگزار شد، 31 تن از دانشجویان در شش حیطه ی آموزش پزشکی، استدلال بالینی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی همچنین اظهار کرد: مرحله دوم این المپیاد شهریور 1401 با شرکت دانشجویان منتخب برگزار خواهد شد.