• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۰۵
تزریق واكسن كرونا دانش آموزان با اولویت پایه دوازدهم آغاز شد

مهندس فاطمه امامی، مسؤول روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت، کلیه دانش آموزانی که تاریخ تولد آنان، یکم مهر ۱۳۸۲ تا یکم مهر ۱۳۸۳ است، می‌توانند با مراجعه به سامانه نوبت دهي، نسبت به انجام ثبت نام تزریق واکسن کرونا اقدام کنند. وی افزود که در این مرحله، دانش آموزان پایه دوازدهم، گروه هدف اول از واکسیناسیون دانش آموزان است.

مهندس امامی، اظهار کرد: مجتمع واکسيناسيون کرونا مستقر در نمايشگاه بين المللی، دانشگاه فرهنگيان در نواب، مرکز واکسیناسیون ارتش در شهرک ولایت و مدرسه عظیمیان واقع در تهران قدیم، به واکسیناسیون این گروه اختصاص داده شده است. وی ادامه داد که دانش آموزان گروه سنی یاد شده، پس از ثبت نام در سامانه و أخذ نوبت تزریق واکسن کرونا، می توانند به مراکز تزریق واکسیناسیون ذکر شده، مراجعه کنند.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0