جلسه هم اندیشی خواهران بسیجی به مناسبت هفته عفاف وحجاب در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

1398/4/22 شنبه

جلسه هم اندیشی  خواهران بسیجی به مناسبت هفته "عفاف وحجاب"  با حضورخواهران بسیجی کلیه دانشکده ها درخصوص جریانات مؤثر در عملیات «تهاجم به حجاب‌» برگزار گردید.

در این  نشست  خانم محمودیان در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: برخی از نخبگان ایرانی داخل و خارج از کشور حجاب‌زدایی را به‌ عنوان نوعی «ابزار براندازی» جمهوری اسلامی تلقی می کنند و متاسفانه بعضی از تصمیم‌گیرانی که در دستگاه‌های فرهنگی گوناگون هستند، کوچک‌ترین دغدغه‌ای برای حل معضلات فرهنگی خصوصاً در عرصه سبک زندگی و حجاب و عفاف ندارند.

ایشان در ادامه گفتند: یک عده در ظاهر شاید به نحوی در ویترین این پروژه قرار دارند و با نیت های متفاوت به ‌عنوان پیاده ‌نظام این عملیات نقش ایفا کرده‌اند و این روز‌‌ها به عنوان ابزار مظلوم نمایی رسانه‌های ضد انقلاب شده‌اند. البته باید به این نکته تأکید کرد که بیشتر بانوان ایرانی را در شمار این طیف نمی‌توان آورد و حتی کسانی که به دلیل ضعف نهادهای فرهنگی و تبیین مناسب حجاب، دچار شبهات جدی در خصوص این امر هستند و همین تردید‌‌ها باعث عدم توفیق کامل آنها در رعایت این فریضه الهی شده‌اند را نمی‌توان حتی به عنوان «مخالف حجاب‌» تلقی کرد.

ایشان افزود : دستگاه‌های مسئول باید به میدان بیایند و هر نهادی متناسب با مأ موریت ذاتی خود به وظایف مرتبط خود در این حوزه عمل کند تا «حجاب‌زدایی» به عنوان بخشی از سناریوی براندازی دشمن ناکام بماند .

این نشست روز چهارشنبه 19 تیر ماه 98 در سالن اجتماعات دانشکده بهداشت برگزار گردید .