اخبار اسلایدی
78 دانشجوی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین دانش آموخته شدند

1398/4/30 يكشنبه

آیین دانش آموختگی 78 دانشجو ی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در رشته های کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی–درمانی، مهندسی بهداشت حرفه ای، مهندسی بهداشت محیط و بهداشت عمومی، روز 26 تیر 1398 برگزار شد.

71 تن از دانش آموختگان را بانوان و 7 تن را آقایان تشکیل میداد و پس از تلاوتی از قرآن کریم و نواختن سرود ملی، دکتر منوچهر مهرام رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ضمن خیر مقدم و آرزوی موفقیت برای دانشجویان دانشکده بهداشت در سخنانی گفت: موفقیت حوزه بهداشت، با واکسیناسیون و مراقبتهای بهداشتی باعث شده تعدادی از بیماری ها (مانند:فلج اطفال، وبا و سرخک) امروزه در کشور ریشه کن شود.

ایشان با ابراز خشنودی در جمع دانش آموختگان اظهارداشت: فعالیتهای حوزه بهداشت و آموزش به زنان باردار در مراکز بهداشتی و کنترل آب آشامیدنی باعث جلوگیری از مرگ و میر و پیشگیری از آلایندگی ها مثل آلودگی صوتی در حوزه بهداشت حرفه ای، با همت و تلاش شما دانش آموختگان انجام می شود، لذا در این امر خطیر می بایست اهتمام داشته و مسئولیت پذیر باشید.

وی عنوان کرد: که اخلاق، تقوا، تعهد و وجدان کاری را سرلوحه امور خود قرارداده و قدر و منزلت خویش را بدانید و در محیط کار، چهارچوب و منش حرفه ای خود را حفظ کنید.

پخش نماهنگ با موضوع دوران تحصیل دانش آموختگان و اهدای لوح یادمان دانش آموختگی به آنان، اجرای موسیقی توسط دانشجویان و تجلیل از 14 نفر از دانشجویان برتر علمی، در کنار قرائت متن سوگندنامه توسط دانش آموختگان از دیگر بخش های این آیین بود.

این مراسم با حضور دکترصفری رییس دانشکده های بهداشت و پیراپزشکی و معاونین ایشان و دانشجویان و خانواده های گرانقدرشان روز 26 تیر 1398 در سالن اجتماعات شهیدبابایی واقع در مجتمع پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.